Deze website maakt geen gebruik van marketing cookies. Lees er meer over in onze privacy & cookieverklaring

Voor organisaties

Hoe ga je met deze website aan de slag?

In onze handleiding vind je als organisatie inspiratie hoe je met deze website kan werken. Je vindt er tips hoe je vaders kan bereiken en betrekken, ook wanneer je in je organisatie vooral moeders ontmoet. Maak hierbij zeker gebruik van onze poster en flyer.

De handleiding geeft een overzicht van de inhoud van de website voor 5 doelgroepen: 1) ouders die de band met hun kind willen versterken; 2) ouders die nood hebben aan meer rust in het gezin; 3) ouders die de band met hun partner willen versterken; 4) ouders die beter willen samenwerken als team en 5) aanstaande en prille papa's.

Een workshop voor ouders organiseren

Wil je de inhoud van deze website gebruiken om een workshop met ouders te organiseren? Dan vind je hieronder inspiratie aan de hand van vier uitgewerkte workshops:

We verwijzen ook graag naar ander interessant materiaal voor een groepsgesprek bij ouders:

Ons aanbod

Contacteer ons met jouw vragen: kcgezinswetenschappen@odisee.be 

Wil je graag een interactieve vorming met ouders organiseren? Wij kunnen deze begeleiden in jouw organisatie. Wil je graag een vorming over vaderen.be en over het actief betrekken van vaders in de praktijk? Onze collega Mohammed Mansouri heeft jarenlange ervaring in het organiseren van een aanbod voor vaders. 

Je kan ook een stagiair van de opleiding Gezinswetenschappen verwelkomen in je organisatie die met ouders over de thema's van deze website werkt.